Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun e saj Al Zayani, zotohen për konsolidimin dhe fuqizmin e urave të miqësisë mes Kosovës dhe Bahreinit
Prishtinë 12 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj ...

12 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin e Çadit për Ditën e Pavarësisë
Prishtinë 11 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republik&...

11 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin e Singaporit për Ditën e Kombëtare
Prishtinë 9 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republik&...

09 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Askush nuk ka mandat të bëjë patrullime me xhandarmerinë serbe brenda territorit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 9 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ka deklaruar se është e papranueshme hyrja ...

09 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun finlandez Haavisto, Kosova ka bërë koncesione të mjaftueshme me Pakon e Ahtisaarit
Prishtinë 7 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar një takim virtual me Ministrin e Pun&...

07 August 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla uron popullin e Bregut të Fildishtë për ditën e pavarësisë
Prishtinë, 7 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republikë...

07 August 2020