Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon Maldivet për përkrahjen në fuqizimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Kosovës
Prishtinë, 3 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...

03 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla takoi koordinatoren për Zhvillim të OKB-së në Kosovë, znj. Ulrika Richardson
Prishtinë, 2 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, tha të enjten se mbrojtja e të drejtave të ...

03 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Kosova ka ndërtuar partneritet të qëndrueshëm me Hungarinë
Prishtinë, 2 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj Stublla, ...

02 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Mirënjohje Britanisë për përkrahjen e parezervë për Kosovën
Prishtinë, 1 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, të mërkurën ka pritur n&...

02 July 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderoi Ambasadorin e Turqisë për përkrahjen e Kosovës
Prishtinë, 1 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj Stublla, t&...

02 July 2020

MPJ
MPJD: Vendimi për pezullim nuk i përfshinë as konsujt as ambasadorët
Prishtinë, 1 korrik 2020 - Me qëllim të qartësimit të gjendjes së krijuar pas publikimit të lajmeve të sotme, lidhur me vendimin ...

02 July 2020