461 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli në Vlorë, do të nderohet me titullin “Doctor Honoris causa”
Vlorë, 28 Nëntor 2018 - Me rastin e festës kombëtare të shqiptarëve, sot më datën 28 nëntor, Z&...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 28 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës i hedh poshtë dhe i vler&...
MPJ
Zëvendës-Ministri Berisha: Kosova të mos jetë vetëm konsumuese, por edhe ofruese e sigurisë rajonale dhe globale
Prishtinë, 27 Nëntor 2018 – Republika e Kosovës nuk duhet të jetë vetëm konsumuese, por edhe  ofruese e sigurisë rajonale ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli inicion platformë zhvillimore në mes Kosovës dhe Shqipërisë për 50 vitet e ardhshme
Pejë, 26 Nëntor 2018 – Në kuadër të mbledhjes së pestë të përbashkët në mes Qeveris&...
MPJ
Ftesë për media
Prishtinë, 25 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka nderin t’ju ftojë ...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 25 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme përgënjeshtron raportimet e mediave serbe për të ashtuquajturë...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 20 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme shpreh shqetësimin e thellë për mos anëtarësim ...