461 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendësministri Berisha priti në takim ambasadorin e Çekisë, Ivo Šilhavy
Prishtinë, 18 janar 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, së ...
MPJ
Sqarim përkitazi me nxjerrjen e vendimeve për vazhdim të mandatit të përfaqësuesve diplomatik nga Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Z. Behgjet Pacolli
Prishtinë, 18 Janar 2018 – Duke u bazuar në raportimet e mediave, për nxjerrjen e disa vendimeve nga Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli takon Sekretarin e Përgjithshëm të Këshillit të Evropës
Strasburg, 17 Janar 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës gjat&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli vizitë zyrtare në Strasburg, siguron mbështetje në Këshillin e Evropës
Strasburg, 17 Janar, 2018 – Në kuadër të vizitës së tij zyrtare në Këshillin e Evropës dhe në vazhdim ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli kërkon mbështetjen e Parlamentit Evropian për vizat, raporton mbi zbatimin e Agjendës Evropiane të Reformave
Strasburg 17 Janar, 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, gjatë vizitës së ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli dënon aktin e vrasjes së politikanit serb nga Kosova, Oliver Ivanoviq
Prishtinë, 16 janar 2018 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli, ka dënuar me gjuh&...
MPJ
Zëvendësministri Berisha pjesëmarrës në koncertin ‘Mesha e Paqes’ në Holandë
Eindhoven, 15 janar 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha i shoqë...
MPJ
Zëvendësministri i Jashtëm Anton Berisha në Vatikan takon Antoine Camilleri
Vatikan, 12 janar 2018 - Zëvendësministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, gjatë vizitës s&...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli pritet nga udhëheqësit më të lartë të shtetit të Iowa-s në ShBA, merr njohje të veçantë në Dhomën e Përfaqësuesve
Des Moines/Iowa, 11 Janar 2018 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, z. Behgjet Pacolli, në kuadër ...