461 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ambasadori Avni Kastrati i dorëzoi letrat kredenciale te Presidenti i Sllovenisë, Borut Pahor
Lubjanë,  29 tetor 2018 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Slloveni, Avni Kastrati, në një ceremoni zyrtare të zhvilluar n&...
MPJ
Kosova përfaqësohet për herë të parë në Samitin e Investimeve në Azi, interesim i madh i bizneseve për investime
Kuala Lumpur, 28 Tetor, 2018 – Një delegacion i Republikës së Kosovës nga Ministria e Punëve të Jashtme i udhë...
MPJ
Ambasadori Greiçevci dorëzoi letrat kredenciale tek Mbreti i Holandës
Hagë, 17 tetor 2018 – Ambasadori i i Republikës së Kosovës, Sh.T.Z. Lirim Greiçevci, i ka dorëzuar Letrat Kredenciale ...
MPJ
Zëvendësministri Berisha bëri hapjen e panairit “Expo Logistica 2018” në Panama
Panama, 18 tetor 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Anton Berisha gjatë vizit&...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 18 Tetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës nëpërmjet Zyrës Nd&...
MPJ
Kosova dhe Panamaja do të thellojnë bashkëpunimin në shumë fusha
Panama, 17 tetor 2018 - Republika e Kosovës dhe Republika e Panamasë do të thellojnë më tutje bashkëpunimin shumë të mirë ...
MPJ
Zëvendësministri Berisha po qëndron për një vizitë në Panama
Panama, 16 tetor 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, z. Anton Berisha, po që...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 16 Tetor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës po përcjellë më vë...