462 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Hoxhaj takon shqiptarët në Kroaci: Lidhjet historike mes vendeve tona të forcohen (VIDEO)
Zagreb, 21 Shkurt 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me vizitën në ...
MPJ
Republika e Kosovës dhe Brunei Darussalam vendosin marrëdhënie diplomatike
Prishtinë, 21 shkurt 2017 - Republika e Kosovës dhe Brunei Darussalam, kanë vendosur marrëdhënie diplomatike në përputhje me dispozitat e Konvent&...
MPJ
Murtezaj: Parlamentet sjellin ndryshimet
Prishtinë, 21 shkurt 2017 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, ka marrë ...
MPJ
Hoxhaj për vizitë në Kroaci, konfirmohet partneriteti bilateral dhe rajonal mes dy vendeve
Zagreb, 20 Shkurt 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj po qëndron për nj&...
MPJ
Hoxhaj agjendë intensive të takimeve në Mynih, në fokus agjenda evropiane, zbatimi i MSA-së dhe siguria
Mynih, 19 shkurt 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj në ditën e tretë ...
MPJ
Hoxhaj në Konferencën e Mynihut, me ministrin Kurz pajtohen për planin e përbashkët mes dy vendeve (Video)
Mynih, 18 shkurt 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj po qëndron për vizit&...
MPJ
Hoxhaj merr letra urimi nga homologët: Kosova ka ecur shumë përpara në nëntë vite pavarësi
Prishtinë, 17 shkurt 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ...
MPJ
MPJ dënon ashpër heqjen e dhunshme të flamujve të Turqisë në Prizren
Prishtinë, 17 shkurt 2017 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon ashpër heqjen me dhun&...
MPJ
Mbahet takimi i dytë i Sekretariatit të Përbashkët Kosovë - Shqipëri
Tiranë, 15 shkurt 2017 - Është mbajtur në Tiranë takimi i dytë i Sekretaritit të Përbashkët Kosovë- Shqipë...