462 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Zëvendësministri Demaj merr përkrahje nga Çekia për ndihmë të mëtejme Kosovës
Pragë, 24 janar 2017 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Emanuel Demaj ka marrë ...
MPJ
Hoxhaj viziton Singaporin: Nga njohja drejt bashkëpunimit ekonomik
Singapor, 23 janar 2017 - Dy muaj pas njohjes nga Singapori, ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj ka qëndruar pë...
MPJ
Hoxhaj takon homologun në Paris: Franca partnere e Kosovës
Paris, 20 janar 2017 - Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj ka qëndruar sot në Paris ku është ...
MPJ
Hoxhaj takon Ashton: Kosova e palëkundur në orientimin e saj perëndimor
Prishtinë, 17 janar 2016 - Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj ka pritur sot në takim ish-Përfaqësuesen ...
MPJ
Hoxhaj takon mbi 16 diplomatë të BE-së dhe rajonit: Serbia po nxit konflikte të reja
Prishtinë, 16 janar 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka vazhduar me takimet informuese me vendet ...
MPJ
Hoxhaj takon Quintin: Treni pjesë e politikës agresive të Serbisë ndaj Kosovës
Prishtinë, 16 janar 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka takuar sot në një ...
MPJ
Zëvendësministri Murtezaj shënohet në librin e ngushëllimeve në Ambasadën e Gjermanisë
Prishtinë, 12 janar 2017 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Valon Murtezaj, është ...
MPJ
MPJ dënon deklaratat e Dacic, provokime të hapura ndaj stabilitetit në rajon
Prishtinë, 09 janar 2017 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon ashpër deklaratat që ...
MPJ
Hoxhaj thirrje për tolerancë dhe paqe në urimin për Krishtlindjet Ortodokse
Prishtinë, 06 janar 2017 - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj ka uruar të gjithë besimtar&...