462 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli shpreh keqardhje dhe e dënon ashpër sulmin në Teksas të ShBA-ve
Prishtinë, 5 Nëntor 2017 – Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, shpreh keqardhje dhe dënon ashpër sulmin e sotshëm, ...
MPJ
Deklaratë për media e Ministrit të Jashtëm Pacolli në lidhje me deklarimet e Ambasadorit rus në Beograd, Alexander Chepurin
"E lexova me vëmendje të shtuar deklaratën e Ambasadorit rus në Beograd, Alexander Chepurin, i cili sipas raportimeve të mediave, ndë...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli: Kosova model suksesi për ndërtimin e paqes, bashkëjetesës në mes komuniteteve dhe tolerancës ndër-fetare
Valletta, 2 nëntor, 2017 – Kosova, me përvojën e saj në ndërtimin e paqes, bashkë-jetesën në mes komuniteteve ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli dënon fuqishëm sulmin në Nju Jork
Prishtinë, 2 nëntor 2017 – Zëvendës-Kryeministri i parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosov&...
MPJ
Ministri Pacolli pritet nga homologu i Maltës Abela, pajtohen për Forum Ekonomik në mes dy vendeve
Valletta, 1 Nëntor, 2017 – Në vazhdim të vizitës së tij zyrtare në Maltë, Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe ...
MPJ
Ministri i Jashtëm Pacolli pritet nga Presidentja e Maltës, Coleiro Preca, pritet Memorandum Bashkëpunimi në mes dy vendeve
Valletta, 1 Nëntor, 2017 – Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovë...
MPJ
Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli, vizitë në Maltë
Prishtinë, 1 nëntor 2017 – Gjatë qëndrimit në Maltë, ministri i jashtëm, Behgjet Pacolli, e nisi aktivitetin e tij, në takimin ...
MPJ
Komunikatë për media
Prishtinë, 31 Tetor 2017 – Ministria e Punëve të Jashtme deri më tash nuk ka pranuar asnjë dokument zyrtarë në lidhje me raportimet se ...
MPJ
Zëvendës-Kryeministri Pacolli takon Kryeministrin e Turqisë Yildrim, Kosova dhe Turqia do të thellojnë marrëdhëniet bilaterale
Prishtinë, 27 Tetor 2017 – Në përfundim të vizitës së tij në Turqi, Zëvendës-Kryeministri i Parë dhe Ministri ...