463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Norvegjia do ta mbështesë parezervë Kosovën në procesin e liberalizimit të vizave

  Prishtinë, 16 korrik  2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i…

MPJ
MPJ dënon dëmtimin e disa varrezave ortodokse në Lipjan

  Prishtinë, 16 korrik  2019 – Ministria e Punëve të Jashtme (MPJ) e Republikës së Kosovës d&…

MPJ
Kosova mirëpret raportin për Venezuelën

  Republika e Kosovës e mirëpret Raportin e Komisionerit të Lartë të Kombeve të Bashkuara për Venezuelën…

MPJ
Ministri Pacolli shpalosi prioritet e Kosovës gjatë kryesimit të nismës rajonale SEECP

Prishtinë, 15 korrik  2019 – Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës s…