463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Departamenti i Shtetit do të realizojë me Kosovën si shtet i parë në botë platformën e re për shkëmbimin arsimor dhe kulturor
Washinton DC – 21 gusht  2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar një takim pune ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin e Hungarisë për Ditën Kombëtare
Prishtinë, 20 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republik&...
MPJ
Ministrja Haradinaj Stublla takoi në Washington z.v.Presidentin e Heritage Foundation, James Carafano
Washington DC, 19 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj Stublla takoi edhe atdhetarin Xhim Xhema, veprën e tij e vlerëson frymëzim për secilën gjeneratë
New York, 18 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj Stublla, të martën në New York ka zhvilluar ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla falënderon shqiptaro-amerikanët për aleancën Kosovë - SHBA
Prishtinë 18 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës,  znj.Meliza Haradinaj &...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin e Gabonit për Ditën e Pavarësisë
Prishtinë 17 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republik&...