463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Kroacia me rol kyç dhe strategjik për të ardhmen Euro-Atlantike të Kosovës
Prishtinë, 14 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj–Stublla: Kosova mirënjohëse për angazhimin e Çekisë në mbështetje të konsolidimit ndërkombëtar
Prishtinë, 13 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. MelizaHaradinaj -Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë me ambasadorin ...
MPJ
Ministrja Haradinaj–Stublla dhe ministrja Dumoshi zotohen për dinamizim të diplomacisë publike dhe kulturore
Prishtinë, 13 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. MelizaHaradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një takim pune me ministren ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Me Kroacinë mike në krah, rrugëtimi euro-atlantik është shteg më i sigurt
Prishtinë, 10 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një bisedë telefonike ...
MPJ
Kosova dënon abuzimin me të drejta të njeriut në Xinjang
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës përkrah udhëzimet e paralajmë...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla takoi ish kryetaren e Preshevës, thotë se uniteti i shqiptarëve u jep jehonë të drejtave të tyre
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Uniteti i shqiptarëve në momentet kyçe historike, gjithmonë i ka dhënë jehonë të drejt&...
MPJ
Kujtimi kolektiv mbi të kaluarën e hebrenjve - nderim dhe përgjegjësi institucionale
Prishtinë, 9 korrik 2020 - Në praninë e Ambasadores së Izraelit në Beograd - znj. Alona Fisher Kamm, të Zëvendës Ministres ...
MPJ
Minsitrja Haradinaj - Stublla: Studentët e Luginës në Kosovë e mbajnë gjallë dhe fuqishëm lidhjen tonë kombëtare
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Studentët e Luginës së Preshevës, adresë shkollimi gjithmonë e kanë pasur Prishtinën, t&...