463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla takoi ish kryetaren e Preshevës, thotë se uniteti i shqiptarëve u jep jehonë të drejtave të tyre
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Uniteti i shqiptarëve në momentet kyçe historike, gjithmonë i ka dhënë jehonë të drejt&...
MPJ
Kujtimi kolektiv mbi të kaluarën e hebrenjve - nderim dhe përgjegjësi institucionale
Prishtinë, 9 korrik 2020 - Në praninë e Ambasadores së Izraelit në Beograd - znj. Alona Fisher Kamm, të Zëvendës Ministres ...
MPJ
Minsitrja Haradinaj - Stublla: Studentët e Luginës në Kosovë e mbajnë gjallë dhe fuqishëm lidhjen tonë kombëtare
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Studentët e Luginës së Preshevës, adresë shkollimi gjithmonë e kanë pasur Prishtinën, t&...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla: Nder i veçantë të realizojmë vizitën e parë zyrtare të Qeverisë së Kosovës në Luginën e Preshevës
Prishtinë, 9 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla takoi Ambasadoren Kamm, e falënderon për angazhimin në thellimin e raporteve Izrael – Kosovë
Prishtinë, 8 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla falënderon Norvegjinë për ndihmën që po i jep Kosovës për menaxhimin e situatës së pandemisë COVID-19
Prishtinë, 7 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj - ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Gjermania është partneri ynë kryesor në BE
Prishtinë, 7 korrik 2020 – Marrëdhënia bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Gjermanisë është strategjike dhe e veçantë, ...
MPJ
MPJD demanton lajmin për gradime të jashtëligjshme
Prishtinë, 6 korrik 2020 – Presioni politik medial nuk do të këtë sukses në pengimin dhe rikthimin e ligjshmërisë në Ministrin&...