463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
“Dialogu me Mërgatën” në Norvegji tregoi rëndësinë e Diasporës për Kosovën dhe anasjelltas
Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Liza Gashi, ishte pjesë e delegacionit të kryeministrit të Republik&...
MPJ
Bashkëbisedim me Ambasadorin Gjerman SH.T. Z. Jörn Rohde
Prishtinë, 5 prill 2022 – Në serinë “Bisedimet me Ambasadorët” të Akademisë Diplomatike, ishte kënaqësi e madhe të ...
MPJ
Zëvendësministri Kreshnik Ahmeti intervistë për KosovaPress
Prishtinë 2 prill 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Kreshnik Ahmeti, thotë se kanë bër&...
MPJ
Kryediplomatja Gërvalla intervistë për Newsweek
29 mars 2022 - Ministrja e Punëve të Jashtme e Kosovës Donika Gërvalla-Schwarz nuk mbështeti paralajmërimin e kryeministrit holandez Mark Rutte ...
MPJ
Ministrja Gërvalla në Maqedoninë e Veriut, pritet nga kryeparlamentari Talat Xhaferi dhe zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi
Prishtinë, 24 mars 2022 - Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla-Schwarz, po që...
MPJ
Kryediplomatja Gërvalla intervistë për  "Wiener Zeitung"
Prishtinë, 24 mars 2022 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Disporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, n&...
MPJ
Deklaratë e MPJD-së lidhur me vazhdimin e sanksioneve për Federatën Ruse
Prishtinë, 23 mars 2022 - Agresioni i Federatës Ruse jo vetëm që ka hasur në rezistencën e shtetit dhe popullit ukrainas, por ...
MPJ
“Dialogu me Mërgatën” në Malmo të Suedisë
Malmo, mars 2022 - Në kuadër të „Dialogut me Mërgatën“, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve ...
MPJ
Kosova ndan 100 mijë euro ndihma humanitare për Ukrainën
Prishtinë, 23 mars 2022 - Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Punëve ...