465 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Shyqri Gjurkaj e Naim Spahiu pjesë e ekspozitës “Monolog 3” në Suedi
Prishtinë, 26 janar 2018 - Dy artistët shqiptarë, Naim Spahiu e Shyqri Gjurkaj janë pjesë e ekspozitën ndërkombëtare “Monolog 3&...
MPJ
Dy projekte filmike të Kosovës në Festivalin e Filmit të Rotterdamit
Prishtinë, 26 janar 2018 - Ka filluar festivali i filmit të Rotterdamit, pjesë e të cilit është edhe punëtoria Rotterdam Lab, që edhe ...
MPJ
Pianistja kosovare para publikut gjerman me kryeveprën e Bachut
Prishtinë, 25 janar – Vepra “Goldberg Variations” e kompozitorit të njohur Johann Sebastian Bach, e cila përbëhet nga 30 variacione, konsiderohet si një ...
MPJ
Inspiruar nga Arta Dobroshi, publikohet videoja mbi natyrën dhe ambientin
Prishtinë, 25 janar 2018 - “Anti-Litter” është një film i shkurtër prej tre minutash i lansuar sot nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara ...
MPJ
Dua Lipa, mysafire e shfaqjes së njohur amerikane Saturday Night Live
Prishtinë, 23 janar 2018 - Këngëtarja me prejardhje shqiptare Dua Lipa, e cila po mahnitë botë me zërin e saj të shtun&...
MPJ
Filmi “Përjetësisht fëmi”, edhe në tri festivale të rëndësishme ndërkombëtare
Prishtinë, 23 janar 2018 - Filmi i shkurtër ‘Përjetësisht fëmi’ /Eternally Child/ i Lorena Sopit do të jetë pjes&...
MPJ
Ekspozita “Rrënjët e shtetit” tregon rrugëtimin e shtetit të Kosovës
Prishtinë, 12 shkurt 2018 - Ekspozita “Rrënjët e shtetit” është ndër aktivitetet që kanë shënuar ditë...