563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Sllovenia i jep mbështetje të plotë Kosovës në të gjitha proceset
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një telefonatë me Ministrin e Punëve të Jashtme ...
MPJ
Kosova është plotësisht e përgatitur për t’u bërë anëtare e Kartës së Adriatikut
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, mori pjesë në takimin virtual të Komisionit të Partneritetit të ...
MPJ
Rrugëtimi i Kosovës nuk mund të paramendohet pa kontributin dhe rolin e grave tona
Rrugëtimi i Kosovës deri këtu nuk mund të paramendohet pa kontributin dhe rolin e grave. Kështu u shpreh Ministrja e Pun&...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla priti koordinatoren për Zhvillim të OKB-së në Kosovë, Ulrika Richardson
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një takim me ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Mbretërisë së Bahreinit për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj–Stublla, në emër të Republikës së Kosov&...
MPJ
MPJD uron fillimin e operimit të bllokut energjik Kosovë - Shqipëri
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), përshëndetë fillimin operimit të pavarur energjetik të Operatorit të ...
MPJ
Kosova e thellon bashkëpunimin me shtetet e Vishegradit
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi një video-takim të përbashkët me ambasadorët ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla zhvilloi takim pune me U.D. Presidenten e Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një takim pune ...
MPJ
Kosova dhe Malta do të rrisin bashkëpunimin ndërmjet tyre
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi sot një takim virtual ...