579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Estonisë për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Brunei Darussalam për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Shën Luçias për Ditën e Pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...
MPJ
Emiratet e Bashkuara Arabe, partner i ardhshëm ekonomik i Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, ka zhvilluar një ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla përgëzon znj.Arbnora Fejza-Idrizi për Rekordin Guinness me Flamurin e Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla ka përgëzuar znj.Arbnora Fejza-Idrizi për arritjen e nj&...
MPJ
Garda Kombëtare e Iowa dhe FSK aleatë modernë ushtarakë
18 Shkurt 2021 Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës përmes Konsullatës në Iowa ka organizuar një ngjarje virtuale solemne n&...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron 13 vjetorin e pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, uroi popullin e Kosovës për 13 Vjetorin e Pavarësisë ...
MPJ
Kosova dhe Jemeni do të forcojnë marrëdhëniet diplomatike
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi të martën ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin japonez për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës ...