2376 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 30 July 2018
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj priti në takim presidentin e Parlamentit dhe Kantonit të Gjenevës, Eric Layvraz

Prishtinë, 30 korrik 2018 – Zëvendësministri i Republikës së Kosovës, Gergj Dedaj ka pritur në takim presidentin e Parlamentit dhe Kantonit të Gjenevës, i shoqëruar nga Tahir Shabani, aktivist dhe Këshilltar i Jashtëm i MPJ-së


Nga ana tjetër Layvraz ritheksoj se Zvicra është e përkushtuar për thellimin e bashkëpunimit me Kosovën në të gjitha fushat.Zëvendësministri Dedaj e falënderojë presidentin Layvraz për kontributin e Zvicrës për zhvillimet në Kosove dhe gatishmërinë për thellimin e partneritetit dhe të bashkëpunimit ndërmjet Zvicrës dhe Kosovës si dy vende mike.

Foto Galeria