2439 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj priti përfaqësuesit e Rotary Klubit Amerikane

Prishtinë, 7 qershor 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj, priti përfaqësuesit e Rotary Klubit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Elise Cadigan, Stephanie Urchuck dhe Ruzhdi Bakallin, të cilët fillimisht i falënderoi për mbështetjen dhe kontributin që Fondacioni i Rotary Klubit Amerikan po bënë për qytetarët e Kosovës në nevojë dhe institucionet shëndetësore dhe arsimore të Republikës së Kosovës.

 

Zyrtarët e Fondacionit të Rotary Klubit Amerikan theksuan se janë këtu për t’u njoftuar me nevojat emergjente të popullatës së Kosovës dhe përmes projekteve tona të vazhdojnë të mbështesin Kosovën në fushën e shëndetësisë dhe arsimit.

Foto Galeria