2479 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Presidenti i Kantonit të Gjenevës, Eric Leyvraz pritet nga zëvendësministri i Jashtëm Gjergj Dedaj

Prishtinë, 2 maj 2018 – Zëvendësministri i Jashtëm i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj ka pritur në takim presidentin e Republikës dhe Kantonit të Gjenevës në Zvicër, Eric Leyvraz si cili po qëndron për një vizitë pune në Kosovë.

 

 Zëvendësministrin Dedaj, fillimisht e falënderoi për kontributin e Zvicrës për shtetin e Kosovës, rolin e diasporës kosovare në shtetin helvetik dhe bashkëpunimin dhe zhvillimin ekonomik të Kosovës. 

Me rastin e qëndrimit në MPJ, presidenti Leyvraz vizitoi edhe Akademinë Diplomatike të Kosovës me qellim të thellimit të bashkëpunimit në Klubin Diplomatik të Gjenevës dhe diplomacinë zvicerane.

 

Foto Galeria