2501 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 16 April 2018
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj: Arbëreshet janë krenaria heroike e Arbërisë!

Itali, 16 Prill 2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj, në vazhdën e takimeve që po zhvillon në Kalabri, ka pasur një takim edhe me arbëreshin, Monsinjor Donato Oliverio.

 

 Olivero është Peshkop i Lungro, i cili mbulon 25 vendbanime Arbëreshe ne Kalabri dhe njihet si njohës dhe mbështetës i madh i Kosovës. Dedaj ka thënë se Arbëreshet janë krenaria heroike e Arbërisë!

 

Foto Galeria