2527 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Dedaj priti zëvendës ambasadoren e Zvicrës në Kosovë

Prishtinë, 21 mars 2018 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Gjergj Dedaj, priti në takim zëvendës ambasadoren e Zvicrës në Kosovë, Anita Schluchter Roth.

 

 Dedaj fillimisht falënderojë shtetin dhe popullin mik helvetik për mbështetjen kruciale të Kosovës në dekadat e fundit dhe rolin e mërgatës kosovare në Zvicër. Ai po ashtu njoftojë diplomaten zvicerane me vizitën e tij të bërë gjatë këtij muaji në Zvicër dhe takimet me autoritetet më të larta të konfederatës helvetike. 

Nga ana tjetër Schluchter Roth ritheksoj mbështetjen e vazhdueshme të Zvicrës për Kosovën në të gjitha segmentet e jetës dhe thellimin e bashkëpunimit ndërmjet autoriteteve të Bernit dhe Prishtinës në dobi të vendeve tona mike.

Foto Galeria