2535 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • 20 March 2018
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri i Jashtëm Berisha priti një delegacion nga Ministria e Jashtme e Belgjikës

Prishtinë, 20 mars 2018 – Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, ka pritur në takim përfaqësuesit e Ministrisë së Jashtme të Belgjikës, të kryesuar nga drejtoresha e Përgjithshme, Anick Van Calster.

 

Në këtë takim u biseduar për marrëdhëniet dypalëshe mes dy shteteve, respektivisht Kosovës dhe Belgjikës, në avancimin e tyre, marrëveshjet sektoriale, përkrahjen e Belgjikës në organizata ndërkombëtare me fokus në ato të sigurisë si Evropoli e Interpoli, terrorizmin dhe tema të tjera të përbashkëta për rajonin dhe zhvillimet e përgjithshme.
 
 

Foto Galeria