2683 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Zëvendësministri Berisha pret në takim ambasadorin austriak, Gernot Pfandler

Prishtinë, 21 nëntor 2017 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, ambasadori Anton Berisha, zhvilloi një takim pune me ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Gernot Pfandler.

Temë e takimit ishte thellimi i marëdhënieve miqësore ndërmjet dy shteteve, si dhe vazhdimi i përkrahjes së Austrisë në përparimin e përgjithshëm të Kosovës dhe në proceset integruese evropiane.

Në mënyrë specifike është biseduar për procesin e MSA-së, liberalizimin e vizave dhe mundësive që çështjet e mbetura të kapërcehen në një periudhë sa më të shpejtë që është e mundur për të mbajtur hapin kohor.

Ishte konstatim i përbashkët se raportet e shkëlqyeshme ndërmjet dy vendeve të vazhdojnë edhe më tutje.

Foto Galeria