2738 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Agjenda e vizitës së nesërme të Zëvendëskryeministrit të Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Kosovës, z.Behgjet Pacolli në Malin e Zi

E martë, 26 Shtator 2017


10:15 Takim me Z. Srdjan Darmanović Ministër i Punëve të Jashtme i Malit të Zi Villa “Gorica”

11:20 Pritja tek Zv/Kryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Zoran Pazhin

12:00 Takim me Z.Ivan Brajović Kryetar i Parlamentit të Malit të Zi 
Lokacioni: Villa “Gorica”

12:40 Takimi me Z. Filip Vujanović President i Malit të Zi
Lokacioni: Villa “Gorica”

15:15 Takim me drejtuesit e Partive Politike Shqiptare në Mal të Zi

Foto Galeria