2815 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Më 14 maj fuqizohet marrëveshja për themelimin e programit kornizë për bashkëpunim financiar Kosovë-Hungari

Prishtinë, 26 prill 2017 – Më 14 maj 2017 do të hyj në fuqi marrëveshja për themelimin e programit kornizë për bashkëpunim financiar ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Hungarisë. Kjo marrëveshje e ratifikuar nga të dyja shtetet, është nënshkruar më 14 dhjetor 2016.

 

Foto Galeria