2876 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Kosova dhe Austria fuqizojnë marrëveshjen për bashkëpunim kulturor

Prishtinë, 30 janar 2017 - Ratifikohet dhe hyn në fuqi nga 1 shkurt 2017, marrëveshja për bashkëpunim kulturor, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Austrisë.

Marrëveshja përkatëse fuqizohet pas shkëmbimit të notave të të dyja shteteve për përmbushjen e procedurave të brendshme ligjore.

Foto Galeria