3553 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Ftesë për media

Prishtinë, 25 Nëntor 2018 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës ka nderin t’ju ftojë për mbulimin mediatik të Konferencës Ndërkombëtare të titulluar: “Siguria dhe Bashkëpunimi Rajonal në Evropën Jug-lindore, transformimi i Forcës së Sigurisë dhe Perspektiva Euro-Atlantike e Rajonit”, e cila mbahet të martën, më datë 27 Nëntor, 2018 me fillim në ora 9:30 në Hotelin “Swiss Diamond”, në Prishtinë.

Kjo konferencë është rezultat i bashkëpunimit në mes Ministrisë së Punëve të Jashtme, Asociacionit Euro-Atlantik të Kosovës dhe Shoqatës “George Marshall Kosova”, ndërsa bashkon zyrtarë të lartë të Institucioneve vendore dhe atyre ndërkombëtare si dhe ekspertë të kësaj fushe.  

 

Foto Galeria