3748 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Hyn në fuqi Marrëveshja IPA 2018

Prishtinë, 30 tetor 2019 - Ka hyrë në fuqi “Marrëveshja financiare IPA 2018” ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Marrëveshja është nënshkruar në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare Nr. 04/L-052.

Pas ratifikimit dhe ndërrimit të notifikimeve nga palët nënshkruese, “Marrëveshja financiare IPA 2018” është publikuar në Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe mund ta shkarkoni në këtë link

 

Foto Galeria