3976 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Rruga e Kosovës

Rruga e Kosovës drejt lirisë dhe pavarësisë ka qenë e gjatë dhe tragjike. Përderisa shënojmë 10 vjetorin e fitores sonë ligjore në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtësisë që konfirmoi legjitimitetin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, ne poashtu shprehim mirënjohje ndaj aleatëve e miqëve tanë që besuan në të drejtën tonë për shtet të lirë, të pavarur e demokratik.

Foto Galeria