563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Masakra e Reçakut, Ministri Pacolli bën thirrje për vendosjen e drejtësisë

Prishtinë, 15 janar 2020 - Me rastin e përvjetorit të Masakrës së Reçakut, Ministria e Punëve të Jashtme e R…

MPJ
Delegacioni i MPJ-së në Iowa, përfaqëson Kosovën në ceremoninë shtetërore të Gardës Kombëtare

Des Moines, 16 janar 2020 – Me ftesë të Goverantors së shtetit Iowa, znj.Kim Reynolds, në cilësinë e për…

MPJ
Kosova përkrah aleatëve, dënon sumlet ushtarake të Iranit ndaj bazave amerikane në Irak

Prishtinë, 10 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon sulmet ushtarake të…

MPJ
MPJ me udhëzime për misionet diplomatike dhe shtetasit e Kosovës në Lindjen e Mesme

Prishtinë, 8 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton të gjithë shteta…

MPJ
Akademia Diplomatike mban trajnimin për protokollin shtetëror

Prishtinë, 16 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovë…

MPJ
Fillon trajnimi “Fulbright” për lidership dhe menaxhment për nivelin e lartë të MPJ-së

Prishtinë, 20 janar 2020 - Akademia Diplomatike e Republikës së Kosovës, me përkrahjen e Ambasadës së Shteteve…

MPJ
Përfaqësuesit e MPJ-së takohen me Gardën Kombëtare të Iowa-s

Des Moines, 14 janar 2020 - Gjatë ditës së dytë të vizitës në Iowa, Zv.Drejtori i Përgjithshëm, z.As…

MPJ
Hyn në fuqi “Marrëveshja për njohjen reciproke të patent shoferëve”, Kosovë – Maqedoni e Veriut

Prishtinë, 14 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi “Marrëveshja pë…

MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar me Maqedoninë e Veriut

Prishtinë, 14 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi Marrëveshja IPA II pë…

MPJ
Zëvendësministrja Vuniqi priti në takim drejtoreshen gjermane për Evropën Jug-Lindore

  Prishtinë, 10 dhjetor 2020 – Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës, znj.…

MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar me Republikën e Shqipërisë

Prishtinë, 16 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi Marrëveshja IPA II pë…

MPJ
Hyn në fuqi marrëveshja për bashkëpunim ndërkufitar me Republikën e Malit të Zi

Prishtinë, 16 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi Marrëveshja IPA II për vi…

MPJ
Iowa, Delegacioni i MPJ-së u prit nga Zëvendës Guvernatori dhe Sekretari i Shtetit

Des Moines (Iowa), 13 janar 2020 – Një delegacion i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Kos…

MPJ
Kosova uron Juan Gauido, dënon Maduron për dhunim të demokracisë në Venezuelë

Prishtinë, 10 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës është duke përcjell…

MPJ
Ambasadori Mjeku akreditohet te Mbreti Saudit Selman

Rijad, 8 janar 2020 - Ambasadori i Republikës së Kosovës, z.Lulzim Mjeku i dorëzoi të mërkurën letrat kredenci…

MPJ
MPJ fton shtetasit e Kosovës që mundësisht të shmangin udhëtimin nëpër Serbi

Prishtinë, 6 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës njofton të gjithë s…

MPJ
Kosova në Frankofoni - befasi e këndshme

Prishtinë, nëntor 2019 - Megjithëse Kosova nuk është një vend Frankofon, ka marrë vendimin e mahnitshëm pë…

MPJ
Kosova alarmon Bashkimin Evropian për arrestimin e shtetasit kosovar në Serbi

Prishtinë, 4 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon ashpër arrest…

MPJ
Kosova dënon sulmet ndaj Ambasadës Amerikane në Bagdad

Prishtinë, 3 janar 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës dënon fuqishëm sulmet e f…