3814 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Hyn në fuqi “Marrëveshja për luftë kundër trafikimit me qenie njerëzore”, me Maqedoninë e Veriut

Prishtinë, 28 janar 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme njofton se ka hyrë në fuqi marrëveshja ndërkombëtare për “Luftën kundër trafikimit me qenie njerëzore” midis Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Marrëveshja e mësipërme, e nënshkruar më 16 mars 2018, në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare Nr. 04/L-052, ka hyrë në fuqi me datë 20 janar 2020.

Foto Galeria