Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Njoftim mbi konkurset, lëvizje brenda kategorisë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës ka shpallur konkurset për Lëvizje brenda kategorisë, për pozitat e nivelit të ulët dhe të mesëm drejtues.

Thirrje publike për aplikim në programin për diplomaci qytetare

Programi për diplomaci qytetare është një program pilot i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), qëllimi i të cilit është t’i ndërlidhë profesionistët nga diaspora duke u ofruar mundësi angazhimi në kuadër të MPJD-së për 6 muaj. 

Afati i aplikimit: 28 gusht

Apliko në programin për Diplomaci Qytetare – Afati: 24 gusht!

Cakto termin online për vulë apostile ose legalizuese

Invest in Kosova

Njihu me mundësitë dhe potencialit për të investuar në Kosovë

Learn about
Kosova
Visit
Kosova
Learn about Kosova
Visit
Kosova
Hire in
Kosova

Shkurtesa të dobishme

|

Të dhëna dhe statistika
Komuniteti dhe Kultura
Materiale dhe Publikime
Qeveria dhe Shteti i Kosovës
Identiteti Vizual Shtetror

Lajmet e fundit

|

Rrjetet Sociale

Putin’s attempt to annex 🇺🇦 territory will fail, it will only lead to the defeat of the aggressor. 🇽🇰 stands with the West for the freedom, the sovereignty of all of 🇺🇦, and its victory against brutal aggression on Ukraine and Europe.

#StandWithUkraine

DPM/FM @gervallaschwarz had the honor to attend the Symposium on Diplomacy, Honoring the Legacy of Madeleine K. Albright, at the @Georgetown University. Had the chance to thank the Albright Family for the crucial contribution of the Madame Secretary to the Republic of Kosova.

4

Just had a thorough exchange with Fabien Penone, Director of Dep for Int'l Organizations at @francediplo_EN.

Looking forward to continue the close coordination of 🇽🇰 & 🇫🇷 in the multilateral dimension.

Load More

Donika Gërvalla
Schwarz

Zëvendëskryeministre
/Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Kreshnik
Ahmeti

Zëvendësministër
i Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi

Zëvendësministre
e Punëve të Jashtme dhe Diasporës