Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet & Aktivitetet

Eventet

Për momentin nuk ka evente.

Të gjitha lajmet

MARREVESHJET
Foto 2
Ahmeti 2
Print
featured-image-kosova-culture-week
43
330550787_554520446774358_7531898335113601754_n
330395814_1100677047991639_6053761647146470357_n
330397758_3538939713001073_3137555157484451907_n
Kroacia
Berlin
Tirane
MA
TIK
OSLO
Itali
161848957_4069528386411650_3203383308423403563_n
Kroacia
UKRAIN
MPJD 1
Konferenca
MPJD1
Jerusalem
Slloveni
Greqi
Budapest
Dhaka
Hage
Paris
SOFJE
female-ministers-joint-statement
Tirane
Tokio
ST
NY
Shkup
331378706_899807157888587_9071510446291992924_n
MPJD
image2
MPJD2
MPJD 1
Foto 9
326778303_579280487041867_5940423752479525641_n
kosova-kie
309989620_471832038307010_6884939744972157678_n
316412839_510998447723702_2246510139150609676_n
316319586_511845217639025_7206973990368747420_n
ECSA_Kosova
21
313075612_497816449041902_2667265412748974890_n
image0
312256349_487625123394368_2021650323252021683_n-2
20221019_123222
310624707_478757517614462_6092121521651064823_n
19F20461-0BD0-4C99-970B-99F7D3998F22
311410174_478193214337559_164511125034852623_n
Foto_Estonia
MPJD 1
Ballina
Balline
Balline
MPJD 3
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla takon homologen e saj nga Principata e Lihtenshtajnit 3
4 (13)
Kreshnik Ahmeit
Kreshnik Ahmeti
MPJD-france-kosova
Ballina2
Qeveria
309338885_466253832198164_8170246582529071924_n
kosova_flag_compressed
309201918_463705749119639_3152152434769202379_n
20220926_104639
307955837_428033289432498_3607151960439192884_n
DSC_8558
Liza Gashi-image
Foto 1-
Ballina
Foto 2
1
12
5-12
305802541_627890798695463_8616316111207953507_n
3-9
Kosova Hungaria MFAD
Gervalla_2
Gervalla
cdf-28-aug
Foto 3
Foto 2
Attention and announcement concept with person holding a megaphone
Ahmeti-2-070822
Ballina(1)
Foto 1 RKS _ Katar
balline
ballina
295434143_563948502184957_2676710431328168829_n
Donika Gervalla 20
balline 25korrik-2022-foto-1
DDiplomacia Qytetare - 1
Shfaq më shumë

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni

Kontakti i përgjithshëm