Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron Republikën e Afrikës Qendrore për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, ...

01 December 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla takoi ambasadorin Joern Rohde, vlerëson të nevojshme përkrahjen e vazhdueshme të Gjermanisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, ...

01 December 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Barbadosit për Ditën e Pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj&...

30 November 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla: Inaugurimi i bustit të Skënderbeut sot na jep mesazhin e bashkimit dhe orientimit evropian
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, mori ...

28 November 2020

MPJ
Tre Ministrat e Jashtëm Shqiptarë me urim të përbashkët për 28 Nëntorin
Mëngjesin e sotëm Ministrja e Punëve të Jashtme ...

28 November 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron Shqipërinë dhe shqiptarët për Ditën e Flamurit
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

28 November 2020