Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Fjalimi i Ministres Haradinaj-Stublla në takimin virtual të Këshillit të Sigurimit të OKB-së
Në vijim lexoni të plotë Fjalimin e Ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së ...

22 October 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla takoi ambasadoren franceze Butel, e falënderon për mbështetjen e Francës në pavarësimin energjetik të Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, zhvilloi një takim pune me ...

21 October 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla priti ambasadorin e ri jo-rezident belg Meurice, Kosova dhe Belgjika pritet që të nënshkruajnë marrëveshje të reja bilaterale
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla ka pritur në takim ambasadorin e ri jo-rezident të Mbretërisë ...

21 October 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla me falënderim të veçantë për shtetet që nuk ndryshuan qëndrimin për njohjen e Kosovës, pavarësisht presioneve
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar sot një takimin ...

20 October 2020

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla bisedon me homologun nga Republika Arabe e Egjiptit, dakordohen për ndërtimin e lidhjeve politike e diplomatike
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, të hënë...

19 October 2020