463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadorin slloven Bertoncelj
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Donika Gërvalla, ka pritur sot n&...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla priti në takim shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim shefin e Zyrës së ...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla priti në takim ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot në takim ambasadorin e Zvicrës në ...
MPJ
Ministrja e Jashtme Donika Gërvalla priti ambasadorin çek, Pavel Bilek
Prishtinë, 1 prill 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, sot ...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla takoi ambasadorin hungarez në Kosovë, Jozsef Bencze
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, sot ka pritur në ...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla takoi ambasadoren holandeze, Carin Lobbezzo
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, sot ka pritur në ...
MPJ
Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla takoi ambasadorin britanik, Nicholas Abbott
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, Donika Gërvalla, sot ka pritur në ...
MPJ
Ministrja Gërvalla priti në takim ambasadorin italian Nicola Orlando
Në vazhdën e takimeve  me ambasadorët e akredituar në Kosovë, ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, ...
MPJ
Biseda e parë mes Ministres së Punëve të Jashtme Gërvalla dhe kolegut të saj austriak Alexander Schallenberg shumë e përzemërt dhe konkrete
Kosova e falënderon Austrinë për ndihmën në çështje konkrete dhe politike - Schallenberg: „Kosova qëndron krejt lart ...