463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kosova dhe Franca thellojnë bashkëpunimin kulturor, nënshkruhet marrëveshja mbështetëse mes ministrive dhe ambasadës franceze
Prishtinë, 16 nëntor 2021 - Republika e Kosovës dhe ajo e Francës kanë thelluar bashkëpunimin ndërshtetëror, duke n&...
MPJ
Fondi i Ballkanit Perëndimor shpall thirrjen e IV-të për propozim projektesh
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) e Republikës së Kosovës ka kënaqësi t’...
MPJ
Gërvalla zhvillon takime me homologët nga Austria dhe Bullgaria, flasin për të ardhmen e përbashkët evropiane
Bruksel, 16 nëntor 2021 - Në margjina të takimit të ministrave të jashtëm në kuadër të Procesit të Bashk&...
MPJ
Gërvalla në Bruksel i bën thirrje NATO-s dhe BE-së të parandalojnë agresionin nacionalist në Ballkan
Bruksel, 15 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës znj. Donika Gërvalla, mori pjesë sot në ...
MPJ
Gërvalla merr pjesë në takimin e ministrave në kuadër të SEECP-së në Bruksel
Bruksel, 15 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika Gërvalla, mori pjesë sot në takimin e ...
MPJ
Gërvalla takon ambasadorin e Austrisë dhe Çekisë, flasin për bashkëpunim në fushën e integrimit evropian
Prishtinë, 11 nëntor 2021 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Donika ...
MPJ
Ministrja Gërvalla pret në takim komandantin e ri të KFOR-it, gjeneralmajorin Kajári
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës znj. Donika Gërvalla, ka pritur sot ...
MPJ
Cakto terminin për vulë apostile / legalizuese
Cakto terminin për vulë apostile / legalizuese Përmes “barcode” ose linkut në vijim: https://mpjterminet.rks-gov.net/ Zgjedh datën, terminin e ...
MPJ
Më 19 nëntor 2021 fuqizohet marrëveshja për punë fitimprurëse ndërmjet Kosovës dhe Turqisë
Prishtinë, 5 nëntor 2021 - Republika e Kosovës dhe shteti i Turqisë së shpejti pritet të fuqizojnë marrëveshjen në fush&...