463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
“Dialogu me Mërgatën” në Malmo të Suedisë
Malmo, mars 2022 - Në kuadër të „Dialogut me Mërgatën“, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve ...
MPJ
Ahmeti dhe Gashi pritën në takim delegacionin nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Prishtinë, 22 mars 2022 - Zëvendësminsitri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës z.Kreshnik Ahmeti dhe zëvendësministrja e ...
MPJ
Deklaratë
Prishtinë, 16 mars 2022 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, pas një analize të detajuar ligjore, sot ka ndërprerë ...
MPJ
Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Liza Gashi ka marrë pjesë sot në promovimin e dy projekteve të CARITAS-sit Zviceran dhe Ministrisë për Zhvillim Rajonal
Prishtinë, 15 mars 2022 - Dy projektet ishin ‘Veprimi Komunal për Ri integrim dhe Diasporë – MARDI” si dhe “Ndikimi i Rinisë në ...
MPJ
Zëvendësministrja Gashi: Çdo sportist është diplomat i Kosovës  
Prishtinë, 15 mars 2022 - Akademia Diplomatike e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës bashkë me Ambasadën e Republikë...
MPJ
Zëvendësministrja Gashi flet për përgjegjësinë dhe rolin e Kosovës për të ndihmuar migrimin e rregullt dhe të sigurt
Prishtinë, 15 mars 2022 - Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Liza Gashi, sot mori pjesë në forumin ...
MPJ
Zëvendësministri Ahmeti bisedoi me zëvendësministren e parë për Punë të Jashtme të Ukrainës, znj. Dzhaparova
Prishtinë, 14 mars 2022 - Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës z. Kreshnik Ahmeti ka zhvilluar sot një telefonatë ...
MPJ
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës Donika Gërvalla në ADF: Kosova është e vendosur në rrugëtimin e saj drejt BE-së
Antali, 12 mars 2022 - Forumi i Diplomacisë në Antali (Antalya Diplomacy Forum-ADF) këtë vit po mbahet në rrethanat e luftës në Ukrain&...