463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla bisedoi me Ministren Morton, theksohet rëndësia e rolit aktiv të Mbretërisë së Bashkuar në përmbylljen e dialogut Kosovë - Serbi
Prishtinë, 6 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj – ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin nigerien për Ditën Kombëtare
Prishtinë, 3 gusht 2020 - Me rastin e Ditës Kombëtare të Nigerit, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin zviceran për Ditën Kombëtare, thotë se Kosova do të vazhdojë të thellojë marrëdhëniet e veçanta me Zvicrën
Prishtinë, 1 gusht 2020 – Me rastin e Ditës Kombëtare të Konfederatës Zvicerane, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporë...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me Ministrin Le Drian, shprehet gatishmeria për thellim të bashkëpunimit ndërshtetëror Kosovë – Francë
Prishtinë, 30 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Jordania, e falënderon për ndihmën në forcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 29 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Kuvajti, shtrohet nevoja për thellimin e bashkëpunimit në fushat e interesit të përbashkët
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me Ambasadoren e Suedisë, theksohet nevoja për intensifikim të marrëdhënieve dypalëshe
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla jep pëlqimin për nënshkrimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit në mes të Kosovës dhe Europol-it
Prishtinë, 27 korrik 2020 – Në pajtim me autorizimet ligjore, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaporës, znj.Meliza Haradinaj - Stublla, i ka dh&...