463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Rruga e Kosovës
Rruga e Kosovës drejt lirisë dhe pavarësisë ka qenë e gjatë dhe tragjike. Përderisa shënojmë 10 vjetorin e ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Marrëveshja finale me Serbinë nuk do të sjellë rezultatet e pritshme pa lidershipin amerikan
Prishtinë, 22 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla,  ka zhvilluar sot një bisedë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Përkrahja e NDI ka sjellë frymën amerikane në konsolidimin institucional të Kosovës
Prishtinë, 16 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar  një video konferencë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Kosova e përkushtuar që të avancojë partneritetin me Finlandën
Prishtinë, 14 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, në kuadër të takimeve ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Kroacia me rol kyç dhe strategjik për të ardhmen Euro-Atlantike të Kosovës
Prishtinë, 14 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj–Stublla: Kosova mirënjohëse për angazhimin e Çekisë në mbështetje të konsolidimit ndërkombëtar
Prishtinë, 13 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. MelizaHaradinaj -Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë me ambasadorin ...
MPJ
Ministrja Haradinaj–Stublla dhe ministrja Dumoshi zotohen për dinamizim të diplomacisë publike dhe kulturore
Prishtinë, 13 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. MelizaHaradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një takim pune me ministren ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Me Kroacinë mike në krah, rrugëtimi euro-atlantik është shteg më i sigurt
Prishtinë, 10 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një bisedë telefonike ...
MPJ
Kosova dënon abuzimin me të drejta të njeriut në Xinjang
Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës përkrah udhëzimet e paralajmë...