463 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Jordania, e falënderon për ndihmën në forcimin e subjektivitetit ndërkombëtar të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 29 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun nga Kuvajti, shtrohet nevoja për thellimin e bashkëpunimit në fushat e interesit të përbashkët
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me Ambasadoren e Suedisë, theksohet nevoja për intensifikim të marrëdhënieve dypalëshe
Prishtinë, 28 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla jep pëlqimin për nënshkrimin e Marrëveshjes së Bashkëpunimit në mes të Kosovës dhe Europol-it
Prishtinë, 27 korrik 2020 – Në pajtim me autorizimet ligjore, Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diaporës, znj.Meliza Haradinaj - Stublla, i ka dh&...
MPJ
Rruga e Kosovës
Rruga e Kosovës drejt lirisë dhe pavarësisë ka qenë e gjatë dhe tragjike. Përderisa shënojmë 10 vjetorin e ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Marrëveshja finale me Serbinë nuk do të sjellë rezultatet e pritshme pa lidershipin amerikan
Prishtinë, 22 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla,  ka zhvilluar sot një bisedë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Përkrahja e NDI ka sjellë frymën amerikane në konsolidimin institucional të Kosovës
Prishtinë, 16 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar  një video konferencë ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Kosova e përkushtuar që të avancojë partneritetin me Finlandën
Prishtinë, 14 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, në kuadër të takimeve ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Kroacia me rol kyç dhe strategjik për të ardhmen Euro-Atlantike të Kosovës
Prishtinë, 14 korrik 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj - Stublla, ka zhvilluar sot një video konferencë ...