563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Kosova përkrah SHBA-ve dhe BE-së, thirrje për një qeveri gjithpërfshirëse në Venezuelë
Prishtinë, 14 gusht 2020 - Ne, një grup i vendeve të brengosura përfshirë anëtarët e Grupit Lima, Grupit Ndë...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla uron popullin e Pakistanit për Ditën e Pavarësisë
Prishtinë 14 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republik&...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla përshëndet marrëveshjen historike Izrael-EBA, të ndërmjetësuar nga SHBA
Prishtinë, 14 gusht – Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës ka përsh&...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun e saj Al Zayani, zotohen për konsolidimin dhe fuqizmin e urave të miqësisë mes Kosovës dhe Bahreinit
Prishtinë 12 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj ...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla: Askush nuk ka mandat të bëjë patrullime me xhandarmerinë serbe brenda territorit të Republikës së Kosovës
Prishtinë, 9 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, ka deklaruar se është e papranueshme hyrja ...
MPJ
Ministrja Haradinaj - Stublla bisedoi me homologun finlandez Haavisto, Kosova ka bërë koncesione të mjaftueshme me Pakon e Ahtisaarit
Prishtinë 7 gusht 2020 - Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar një takim virtual me Ministrin e Pun&...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla uron popullin e Bregut të Fildishtë për ditën e pavarësisë
Prishtinë, 7 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj. Meliza Haradinaj – Stublla, në emër të Republikë...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla bisedoi me homologun italian Di Maio, një ekip ushtarak-mjekësor nga Italia vjen në Kosovë për ndihmë në luftën anti-COVID-19
Prishtinë, 6 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj &...
MPJ
Ministrja Haradinaj – Stublla takoi ambasadorin e ri gjerman, Kosova me pritje të larta gjatë Presidencës gjermane me BE-në
Prishtinë, 6 gusht 2020 – Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj – Stublla, priti të enjten në takim njoftues ...