563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Ministri Konjufca priti Nënsekretarin e Shtetit të Finlandës
Prishtnë, 9 mars 2020 - Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës i Republikës së Kosovës, z. Glauk Konjufca, ka pritur ...
MPJ
Refuzohet kërkesa e Sekretarit të Zyrës së Presidentit të Serbisë për të vizituar Kosovën
Prishtinë, 12 mars 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, refuzoi të enjten kërkesën e Sekretarit të P&...
MPJ
Njoftim: MPJD pezullon apostilimin dhe legalizimin e dokumenteve, veç rasteve emergjente
Prishtinë, 13 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës (MPJD), duke u bazuar n&...
MPJ
MPJD demanton raportin e Federatës Ruse për të drejtat e pakicës serbe në Kosovë
Prishtinë, 6 mars 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës së Republikës së Kosovës kundë...
MPJ
MPJD kërkon që Serbia të respektojë të drejtën e lëvizjes së lirë
Prishtinë, 6 mars 2020 – Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës i bën ...
MPJ
Hapet edicioni “Javët e Frankofonisë”, mundësi për qasje në kulturën frankofone
  Prishtinë, 5 mars 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, si koordinatore vendore ...
MPJ
Ministri Konjufca dënon aktin terrorist në Kabul, ngushëllon familjet e viktimave dhe popullin afgan
Prishtinë, 7 mars 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, ka pranuar me keqardhje ...
MPJ
Grupi i Vishegradit, anëtarësimi i Ballkanit Perëndimor është interes strategjik për BE-në
Pragë, 29 shkurt 2020 – Ministri i Punëve të Jashtme dhe i Diasporës i Republikës së Kosovës, z. GlaukKonjufca, të ...
MPJ
MPJD – BE, punëtori e përbashkët mbi vlerësimin e kërcënimeve hibride
  Prishtinë, 3 mars 2020 - Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës, në bashk&...