563 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Mbretëria e Bashkuar ka qëndruar gjithmonë përkrah Kosovës, sidomos në kohë sfidash
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, të hënë...
MPJ
Fuqizohet marrëveshja financiare për IPA 2019 ndërmjet Kosovës dhe BE-së
Prishtinë, 12 nëntor 2020 - Marrëveshja financiare për IPA 2019, pjesa e dytë, objektivi 1, ndërmjet Republikës së Kosovës ...
MPJ
Singapori me modelin ekonomik të qëndrueshëm dhe inovativ, frymëzim për Kosovën
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, të hënë...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla përkujton ushtarët britanikë që bënë sakrificën më sublime për lirinë e Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës, znj. Meliza Haradinaj-Stublla, ka përkujtuar sot ushtarët britanikë që humbë...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron Presidentin e zgjedhur amerikan Joseph Biden dhe zëvendës-Presidenten Kamala Harris
Urimi i Ministres Meliza Haradinaj-Stublla me rastin e zgjedhjes së Presidentit të 46-të Amerikan z.Joseph Biden, dhe zëvendës-Presidentes znj.Kamala Harris:   &...
MPJ
Republika e Kosovës përkrah Venezuelën e lirë dhe demokratike
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ka zhvilluar një bisedë telefonike shumë të përzemërt me Komisionerin ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin e Mbretërisë së Tongas për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, në emër të Republikës së Kosovës dhe ...
MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla u prit në takim nga homologu italian Di Maio, miqësia midis Kosovës dhe Italisë është ndërtuar mbi historinë e gjatë të besimit midis dy popujve
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, sot paradite zhvilloi takimin e par&...