579 - Lajmet | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
Njoftim mbi regjistrimin për votim përmes postës
Të nderuar bashkatdhetarë, Në përputhje me vendimin për caktimin e datës së zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare q&...
MPJ
Arabia Saudite do të ndihmojë Kosovën në fushën e shëndetësisë
12 Janar 2021 Bashkëpunimi në mes të Kosovës dhe Arabisë Saudite, përfshirë tani edhe në fushën e shë...