2866 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Kosova dhe Luksemburgu thellojnë bashkëpunimin ndërshtetëror edhe me dy marrëveshje

Prishtinë, 31 janar 2017 – Republika e Kosovës dhe Duka i Madh i Luksemburgut kanë avancuar bashkëpunimin ndërshtetërorë edhe me dy marrëveshje.

Nga data 27 dhjetor 2016 është ratifikuar dhe ka hyrë në fuqi Marrëveshja Bilaterale në mes të Republikës së Kosovës dhe Dukës së Madh të Luksemburgut, nënshkruar më 24 Tetor 2016 në Prishtinë, si dhe Memorandumi i Mirëkuptimit në mes të dy shteteve për zbatimin e Marrëveshjes Bilaterale për Bashkëpunim Zhvillimor në mes të Republikës së Kosovës dhe Dukës së Madh të Luksemburgut, gjithashtu e nënshkruar më 24 Tetor 2016 në Prishtinë.

Foto Galeria