3386 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Koncert për 10-vjetorin e pavarësisë së Kosovës në Kroaci

Prishtinë, 14 shkurt 2018 - Bashkësia Shqiptare në Kroaci organizon koncert në sallën prestigjioze Hrvatski glazbeni zavod për nder të 10-të vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, shkruan KultPlus. Në këtë koncert do të luajnë Blerim Grubi në violë dhe Arjana Kuriu Grubi në piano, ndërsa do të luhen vepra nga kompozitor shqiptar nga Kosova dhe Shqipëria. Programi përmban vepra të Maroshit, Harapit, Sokolit, Skënderit, Sulejmanit, Daijës, Paparistos, Beqirit, Dhomit dhe Tukiqit. Koncerti shfaqet më 15 shkurt nw orwn 17:00.

 

Burimi:http://www.kultplus.com/muzika/koncert-per-10-vjetorin-e-pavaresise-se-kosoves-ne-kroaci-performojne-blerim-grubi-e-arjana-kuriu-grubi/ 

Foto Galeria