4276 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Video-mesazh i Ministres Haradinaj-Stublla për përfshirjen e Diasporës në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme të 14 shkurtit

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla, përmes një video-mesazhi, ka inkurajuar të gjithë bashkëatdhetarët me banim jashtë vendit, që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre kushtetuese për të votuar në Zgjedhjet e Jashtëzakonshme që mbahen më 14 shkurt. Për më shumë, ndiqeni të plotë mesazhin e Ministres Haradinaj-Stublla:

Foto Galeria