4282 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Kosova dhe Turqia me protokoll bashkëpunimi në fushën e arkivave shtetërore


Pas shkëmbimit të notifikimeve të fundit, ka hyrë në fuqi Protokolli për Bashkëpunim në mes Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Turqisë, në fushën e arkivave.

Protokolli i lartëpërmednur për fushën e arkivave shtetërore midis Kosovës dhe Turqisë është nënshkruar dhe ratifikuar në pajtim me Ligjin për Marrëveshje Ndërkombëtare (Nr. 04/L-052).

Foto Galeria