4524 - Single_lajmi | Ministria e Puneve te Jashtme
MPJ
  • SHARE
  • PRINT

Më 19 nëntor 2021 fuqizohet marrëveshja për punë fitimprurëse ndërmjet Kosovës dhe Turqisë

Prishtinë, 5 nëntor 2021 - Republika e Kosovës dhe shteti i Turqisë së shpejti pritet të fuqizojnë marrëveshjen në fushën e “Punësimit të Vartësve të Misionit Diplomatik dhe Nënpunësve Konsullorë në Punë fitimprurëse” . Marrëveshja përkatëse do të fuqizohet  më 19 nëntor 2021.

Ajo është nënshkruar në vitin 2014 ndërmjet dy qeverive dhe do të fuqizohet pasi që të dyja shtetet kanë  bërë ratifikimin e saj.

Foto Galeria